Hoppa direkt till innehåll

Om McLouisklubben

Svenska McLouisklubben är en märkesklubb för McLouis-ägare, bildad 2009 och är, enligt tillverkaren i Italien, Europas första officiella märkesklubb för McLouisägare.
Svenska McLouisklubben är en märkesklubb som har till syfte att samla och sprida märkesrelaterad information till McLouis husbilsägare eller blivande McLouisägare.
Klubben skall även ha en en god relation med återförsäljare i Sverige samt med fabriken i Italien som besökts vid tre tillfällen sedan klubben bildades.
Träffverksamheten är annan högt prioriterad del i klubbens verksamhet.
Klubben arrangerar flera trivsamma träffar och gemensamma resor under säsongen.
Historik
Klubben etablerade sig i september 2009. Ett första styrelsemöte hölls den 15 oktober där föreningen formellt bildades. Klubben lanserade sin första hemsida under hösten 2009.
Vi hade inledande kontakt med McLouis – återförsäljare/importör och de var positivt inställda till ett samarbete med klubben. Föreningens första årsmöte avhölls den 24 april 2010 hos Autohallen i Hol. Föreningen har sedan dess växt så pass att vi tillhör en av de större märkesklubbarna i Sverige.
Svenska McLouisklubben var först i Europa att bilda en klubb för husbilsmärket McLouis, allt enligt huvudkontoret i Poggibonsi, Italien.
Fabriksresa har gjorts vid tre tillfällen, 2011, 2014 och 2018 och varit fulltecknade på kort tid.
Framtiden
Föreningen har i dagsläget runt 420 medlemmar. För att tillmötesgå medlemmar i olika situationer har vi inrättat en tekniktjänst där medlemmar kan söka svar eller ställa frågor kring sin husbil.
Viktigt är också att vi tillhandahåller träffar i olika smakriktningar för våra medlemmar. Styrelsen ordnar två årliga träffar, Årsmötesträffen i maj - juni som ligger över fyra dagar, samt McLouisbyn på Elmia där ett 20 - talet bilar får plats i dagsläget.
Vill någon medlem ordna en träff så skicka ett mejl till så hjälper vi till med tips och råd hur man lägger upp en träff för andra medlemmar. Styrelsen/klubben bidrar också med ekonomisk hjälp till träffar.
Facebook
Klubben har även en Facebookgrupp endast för medlemmar.
Sidan är "sluten" vilket innebär att man utifrån kan se att vi finns, men inte läsa vad vi skriver utan att vara godkänd medlem i gruppen. Inte McL-medlem - gör en ansökan här och när avgiften är betald så kan du söka till vår FB grupp.
Klicka på knappen nedan för att komma till vår FB sida.